+359897 037 337
ivaylodobrev2903@yahoo.com

Индивидуален прочит

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

astrology-993127_960_720

Изготвянето на Натална Карта – Хороскоп включва запознаване с основите тенденции в житейската програма на конкретния индивид вложена в него от момента на раждането му. Освен тенденциите, интерпретацията на Наталната карта съдържа  ръководството за управлението на емоционално-менталните полета, както и указва посоката към която човек трябва да се движи в настоящото си прераждане, развивайки и усъвършенствайки своите дарби и таланти,  посредством съзнателно упражняване на личната си воля. Тя включва и поглед към миналите/успоредни прераждания, както и кармичните уроци, които душата е натрупала като опитности изследвайки параметрите на житейските обстоятелства. Тези кармични особености дават ключът, посочват причината за някои енергийни натоварвания в системата на настоящото прераждане, които имат нужда от осветляване. Да имаш подобно указание за ползване на себе си, означава да чуеш Езикът, Гласът на собствената си Душа, на Съдбата, с нейните здраво завързани и свободно веещи се краища. То е и безценен инструмент, чиято полезност се състои от една страна в конкретиката, от друга – в многообразието от перспективи, които се откриват пред индивида заявил услугата.

Цена: 150лв

*(Необходимата информация за изготвянето на Картата – час, място и дата на раждане. Ако човек не знае часът си на раждане, може да се работи и без час, като една част от полето ще остане скрита, но останалата ще бъде проявена ясно и категорично).

*Заявената услуга се случва под формата на онлайн разговор, който ще бъде записан и след това изпратен на вашата електронна поща, за да го имате. 

*Времетраене на сесията – между 40 минути и 1 час.

Web: Petya Bambova