+359897 037 337
apotropei@gmail.com

Енергиен Портал – 04.04.2020/04:44, или Портал 44:

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Енергиен Портал – 04.04.2020/04:44, или Портал 44:

 

Няколко изключително красиви и мощни аспекти обозначават този ден, като наистина специален от астрологична гледна точка, а именно:
 

Точният съвпад Между Меркурий и Нептун в тропически Риби, сидерален Водолей тригон към Прозерпина, или Меркурий – Човешкият ум ще бъде в синхрон и в досег с Нептун – Божията Любов, улавяйки и предавайки вълни на състрадание, и милосърдие това е аспекта на молитвения и медитативен ум, в хармонично съчетания с Магията на Словото – Прозерпина, която трансмутира всичко възникнало и прието от Океана на Божията Любов в Творящо, съзидателно Слово.

  • Точният съвпад между Юпитер и Плутон в тропически Козирог, сидерален Стрелец с хармонични аспекти към съвпада Меркурий и Нептун, и в тригон към изключително хармонично поставената Венера, навлизаща в първите градуси на Близнаци в съвпад с Плеядите. Юпитер уголемява всичко, до което се докосва, Плутон е Божията Воля, или – Божията Воля се разпростира навсякъде Сега. Юпитер – Основен Фокус на 2-ри Космичен лъч – Любов/Мъдрост. Вътрешна функция – да обедини и смеси изключително големи дуалности, присъщи за човечеството. Плутон – представител на 1-ви Космичен Лъч – Воля/Могъщество, Плутон – Причинител на Смъртта към привързаността ни към формата и предаването на низшия Аз. Смъртта на Освобождението, Смъртта на Възкресението. Всичко това в знака на Козирог – материализация, и Стрелец – разпространение или разпростиране, в хармонични канали към Медитативния Ум съчетан с Магията на Словото плюс Венера в Близнаци (чиито езотеричен управител е), съвпад с Плеядите, ще помогне за хармонизиране на човешките отношения и тези между нациите.

 

  • Светилата – Слънцето в Овен и Луната в Лъв – в Огнени знаци, ще добавят смелост, решителност, вдъхновение и трансформираща сила.

 

  • Съвпадът между Сатурн и Марс в Тропически Водолей, Сидерален Козирог квадратиран от Уран, ще носят стабилно-наелектризирана електрическа верига, необходима за провеждането на процесите.

 

  • Всички по-горни фактори описват една Масова Смърт на старите Форми и Нисшия Аз, и Раждането на Колективната Душа на Човечеството, като част от Божествения План и Цел.

 

  • Добре би било усилията да се насочат в Колективна Молитва, за която е определената датата: 05.04 от 05:45 минути, за да спомогнем този Преход.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova