+359897 037 337
apotropei@gmail.com

Венера в Тропически Телец/Слънце съвпад Ахернар

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Венера в Тропически Телец/Слънце съвпад Ахернар

Днес Слънцето в Риби прави съвпад с една от най-красивите и Свещени Звезди на Небето, а именно – Ахернар – „Херувимът с Меч в ръка“.

Съвпадът на Слънцето с тази Звезда дава възможност да се концентрира силата и енергията от нашите предци, в духовна сила. Тя дава защита. Ахернар е Звездата на Колумб. Звезда на Откривателите. На онези, които стигат дотам, докъдето малцина дръзват и са благослвени да стигнат.

Днес Венера преминава от огненият и импулсивен Овен, към земният и стабилен – Телец, където ще бъде около месец, засилвайки в нас желанието за чувствени и сетивни удоволствия, за стабилност и земност в любовен, и партньоски план. 

Целият престой на Венера в Телец ще бъде белязан от днешния й съвпад с Уран, който носи дози ексцентричност, експеримент, внезапни и неочаквани, вълнуващи, освобождаващи обрати.

Напрегнатият аспект със Сатурн, ще ни среща със страховете ни относно стабилността и материалната, финансова част на едно партньорство, и ще ни провокира да търсим и намираме в себе си своето истинско чувство за ценност, и себестойност. 

Хармоничният аспект с Меркурий, ще ни позволи да говорим за тези си страховете, което е половината от работата. 

До 10:30 сутринта днес Луната в Рак ще бъде в съвпад със Сириус, и в комбинация със Слънцето в Риби съвпад Ахернар, дават много добра възможност за духовни занимания – концентрация, визионерство, молитва, медитация, ритуал.

αΩα

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova