+359897 037 337
apotropei@gmail.com

08.03.2020

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

08.03.2020

Здравейте, Приятели!

Наближава 8-ми Март, който се очертава твърде интересен откъм астрологични движения, а именно на този ден:

*Съвпад между Венера и Уран в точен градус

*Съвпад между Нептун и Слънцето в точен градус

*Съвпад между Хирон и Лилит в точен градус

*Сатурн и Меркурий в 29-ти градус (Меркурий все още ретрограден)


Съвпадът на Венера и Уран в Телец ⇒ ще даде внезапни и неочаквани ситуация, любов от пръв поглед, като гръм от ясно небе, бъркане на любовта с приятелството, капризност, резки промени на желанията, които ще тестват нашата освободеност, със сигурност по време на този съвпад е важно да вземем предвид факторът изненанда и неочакваност, както и да заложим на нещо наистина оригинално, вълнуващо, нестандартно, ексцентрично. Той дава и внезапни раздели, или внезапни силни осъзнавания, по повод отношенията и нашата собствена ценност, и себестойност, които действат освобождаващо. 

Съвпадът между Нептун и Слънцето в Риби ⇒  ще ни направи изключително романтично настроени, но може да доведе и до объркване, размитост, неяснота, розови блянове, идеализиране. Важно е да не губим чувството си за Аза и да разпознаваме и слагаме нашите граници, наедно с романтичните, и красиви жестове. Този аспект също така носи усещането за Жертва и Спасител, самосъжаление.

Съвпадът между Хирон и Лилит в Овен ⇒ ще ни даде необходимите смелост, решителност, действеност, страст, чист, волеви импулс, да завладеем и покорим, но ще ни покаже и някои наши рани, свързани с прекалена агресивност, несъзобразителност, ревност, бъркане на самоутвърдждението с агресия, импулсивност, които е добре да видим, и осветим. 

Сатурн и Меркурий в 29-ти градусидойде Времето за този сериозен разговор, който толкова дълго съм искал да проведа (цели 29 градуа от общо 30). Възможно е да бъдем черногледи и песимистични в мисленето си. Внимавайте с шофирането, както в своите ментални и езикови полета, така, и по улиците.

В обобщение: на 8-ми март ни очакват внезапни, вълнуващи изненади, романтични преживявания, импулсивни, страстни действия, сериозни и донякъде тромави разговори, по възможност контактувайте повече с телата и сърцата си, а не с умовете си. 

ΑΩΑ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova