+359897 037 337
apotropei@gmail.com

Управители на знака Овен и техните взаимодействия с другите знаци

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Управители на знака Овен и техните взаимодействия с другите знаци

Човек със засилено присъствие на Овен в Наталната си карта – Слънце в Овен, Асцендент в Овен, или няколко планети в Овен, се чувства привлечен от няколко знака именно заради връзките, които правят неговите планетни управители с тези знаци.

Чрез своя Ортодоксален управител – Марс, Овен се свързва със Скорпион на Езотерично ниво и със Стрелец на Йерархично. Понеже Марс е Езотеричен Управител на Скорпион и Йерархичен на Стрелец.

Ортодоксалните управители работят на ниво Личност.
Езотеричните управители работят на ниво Душа.
Йерархичните управителите работят на ниво Дух.

Ортодоксален управител на Овен –  (работи на ниво личност) – Марс

Езотеричен управител на Овен – (работи на ниво Душа) – Меркурий

Йерархичен управител на Овен – (работи на ниво Дух) – Уран

 

Оттук можем да кажем, че през Личността, Овен намира излаз към Душата на Скорпиона и към Духа на Стрелеца. Как точно става това:

Битката на Личността в Овен – Ортодоксален Управител Марс, резонира с Битката на Душата в Скорпион – Езотеричен Управител Марс, и с Битката за Духа в Стрелец – Йерархичен Управител Марс.

Тази троична активност става през Марс – Ортодоксалният Управител на Овен. Тя свързва Овен със Скорпион и Стрелец, като така създава особени отношения, особен вид разбиране, усещане помежду им.

Следващата активност на Овен е през неговият Езотеричен Управител – Меркурий, който управлява Овен на ниво Душа.

Или всеки Овен, който е достигнал до енергиите на своята Душа – действа съзидателно, не разрушително, са характерни следните взаимодействия през Меркурий:

Чрез своя Езотеричен управител Меркурий, Овен се свързва с Близнаци на Ортодоксално ниво и отново със Скорпион, но този път на Йерархично ниво.

Оттук можем да кажем, че посредством енергията на своята Душа, или благодарение на нейните съзидателни прояви, Овен намира излаз към Личността на Близнаци, и към Духа на Скорпиона. Бидейки съзидателен Овен се докосва и до Духа на Скорпиона, или до Белия гълъб, тъй щото енергиите на съзиданието са част от енергиите на Белия гълъб.

Както се вижда, Овен и Скорпион са два знака, които правят силна връзка помежду си. И двата знака са знаци на кризата.
Овен е знакът на въплъщаващата се Монада, Скорпион на битката за Светлина, на Изпитанието, в хода на въплъщенията на Душата, идваща от Монадата. Зовът на Овена е – ‘Въплъти се. Встъпи в битка за Господ’, а на Скорпион – „Встъпи в битка за Светлината на Душата си и победи.“

Не граничи с Истината твърдението, че Овен и Скорпион не могат да мелят брашно заедно. Могат, но има условие за това. Овенът да стигне до своята Душа, своята Съзидателна природа, превключвайки от енергиите на Марс, на Личността, към енергиите на Меркурий – на Душата. Постигнал веднъж енергетиката на своята Душа, на Меркурий, Овен се свързва и може да работи много добре със Скорпион, понеже се докосва, влиза във връзка с неговия Йерархичен управител – Меркурий, или влиза в контакт с Духа на Скорпион.

Ако срещата между Овен и Скорпион се извършва през Личността на Овена, през Марс, той влиза в контакт с Душата на Скорпиона, или влиза в контакт с Битката за Душата на Скорпиона и тогава Овенът изглежда на Скорпиона като глупав, егоистичен самохвалко, на който не си струва да бъде обърнато внимание. Овенът се чувства слаб и се подтиска от понеже разбира, че пред него стои по-развито същество, което е в контакт с енергиите на своята Душа, това Овенът усеща смътно, но все пак усеща и рано или късно напуска Скорпиона.

Чрез своя Йерархичен управител – Уран, Овен се свързва с Водолей на Ортодоксално ниво и с Везни на Езотерично ниво.
Понеже Уран е Ортодоксален управител на Водолей и Езотеричен на Везни.

От тези връзка следва, че стигайки до енергията на своя Дух, Овен намира излаз към Личността на Водолея, което в много случаи се оказва неприятно за Водолея, освен ако не е започнал да се ориентира към своите по-високи нива, и към Душата на Везни. На това ниво на взаимовръзка Овен и Везни осъществяват хармоничен контакт помежду си, понеже Везни общува чрез енергията на своята Душа, а Овен чрез енергията на своя Дух. Везни виждат най-високото изражение на Уран, а Овенът влиза в досег и с Йерархичния управител на Везни – Сатурн. Или надниква в Духът на Везни.

 

*Ако желаеш Интерпретация на Рождената ти, Астрологична карта по Тропическия и Сидерален Зодиак, Годишна Прогноза, Медицински Хороскоп, Синастрия – Партньорски Хороскоп, Бизнес Консултации, можеш да се свържеш с мен на 0897 037 337 или на apotropei@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova