+359897 037 337
ivaylodobrev2903@yahoo.com

Прогноза 29.06.2018г.

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Прогноза 29.06.2018г.

Днес Сидералната Луна в Стрелец продължава своя ход, правейки съвпад с Плутон, който е ретрограден, давайки ни възможност да надникнем в тъмните кътчета на нашата психика и душевност свързани с нашето минало, отново да се вгледаме във всички инстинктвини, разрушителни, емоционални модели и реакции. Плутон е Царството на Смъртта. Той е още – Божията Воля – Дъхът на Съдбата, който пряко ще се усеща тези дни. Под въздействието на този аспект, ще сме в досег с подсъзнателните, колективни страхове на човешкия род, свързан с необузданите ни желания за свобода, още с всички животински прояви – ниските изражения на знака Стрелец (Кентавър и Амазонка) – мен ме владее онова, което е от кръста надолу, не онова което е от кръста нагоре – интуицията и светлата стрела на ума насочена към небето. Аспектът е подходящ за преобразяване на нашите остарели, емоционали, разрушителни модели, минава през тяхното разтърсващо виждане, но и носи голям потенциал за освобождение. От дълбините на нашето същество ще се чуват викове: „Аз няма да ти простя, няма да си простя. Или си с мен, или си против мен.“  Ще се изправим пред собственото си мнимо могъщество, и едновременно с това пред собствената си безпомощност над силите, които владеят над нас, като ключът е в приемането и в позволението те да действат с нас и чрез нас съзидателно. Възможни са манипулативни ходове. Скрити мотиви. Подмолни действия. Жената се чувства, като Супергерой, който обаче вместо да лети нагоре, лети и пада надолу сякаш вдън земя. Успоредно с този съпад Луната прави и съвпад с Лилит – Черната Луна, което зове към бунт и незаичтане на никакви правила, и граници, зове към неподчинение и най-вече към гняв, насочен към мъжката половиина от човечеството. Стрелец е още знака на Амазонките. Няма да е за чудене, ако Жената е много повече в сенките на своето лично минало, в сенките на колективното такова, в сянката на своята природа на Амазонка и мъжеядка. Като пикът ще е около 18:00-19:00 часа днес. Денят и вечерта са изключително подходящи за работа със сенките. Малко след това Луната ще влезе в знака Козирог, като съвпада с Плутон и Лилит ще продължи до края на деня, а на 30-ти Луната ще напусне съвпада с Плутон и ще остане само под въздействието на Лилит докъм 19:00. След което ще влезе в съприкосновение с Южния възел и ретрограден Марс, продължавайки да кърти пластове свързани с миналото. Ще имаме възможност да поставим на преоценка своите минали действия, като по този начин развързваме своите бъдещи такива. На 01.07. около 21:00 вечерта, Луната ще излезе от тези критични обходи, и ще отпусне хватката, едни може да се чувстват пребити и смазани, други – които са работили съзнателно със сенките, да почувстват, че са стигнали до нови нива на осъзнаване и емоционална интелигентност.

В този период са уязвими ханша, кръста, таза, бедрата, коленете, ставите, костите, седалищният нерв, гърдите и корема, нервната система.

 

*Ако желаеш Интерпретация на Рождената ти, Астрологична карта по Тропическия и Сидерален Зодиак, Годишна Прогноза, Медицински Хороскоп, Синастрия – Партньорски Хороскоп, Бизнес Консултации, можеш да се свържеш с мен на 0897 037 337 или на apotropei@gmail.com.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova