+359897 037 337
ivaylodobrev2903@yahoo.com

Пълнолуние 28.06.2018-та

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Пълнолуние 28.06.2018-та

След два дни настъпва поредното Пълнолуние. Пълнолунието е фаза на Луната, в която човек събира онова, което е посял по време на предишното Новолуние. Пълнолунието е „жътва“, осъществяване, слага край и едновременно с това поставя начало. В Тропическата карта Луната ще се намира в знака Козирог, като характерното е, че ще направи съвпад с ретроградния Сатурн, който управлява знака Козирог и с ретроградния Плутон, който също се намира в този знак. Всички теми свързани с контрол, сила и власт ще бъдат актуални. Както и тези свързани със знака Козирог, а именно – поемане на отговорности, ред, дисциплина, амбициозност. Тези съвпади са тежки. Изпълнителят на Пръсъди и Издаващият ги ще се редуват да целуват Луната, а тя цялата ще трепери, и ще се тресе. Това ще е на ниво подсъзнание, инстинкти, емоции. Козирогът е и знака на песимизма, и черногледството, но и висшата способност да се съединят дух и материя, ляво и дясно, горе и долу. Правейки опозицията със Слънцето в Рак, Луната в Козирог в съпвад с ретро Сатурн и Ретро Плутон ще повдигне въпросите свързани с бащиния и майчиния принцип – емоция, съхранение, опазване, грижа – ред, твърдост, отговорност дисциплина. Рак е „Вратата на Живота“, Козирог – „Вратата на Смъртта“. Пълнолунието е подходящо за изясняване на тези отношения вътре в нас и намиране на баланс в проявите им. Какво искам да съхраня, да запазя, за какво искам да се погрижа, и какви отговорности към себе си или към другите отбягвам, къде трябва да поставя граници, какво трябва да разруша от формата, къде трябва да проявя земна мъдрост и къде емоционална грижа, какво трябва да бъде разрушено, и какво съзидано. Жените могат да усетят тежести и ограничения, това ще усети и вътрешната жена на мъжете. Пълнолунието е за довършителни работи, за поемане на вътрешна отговорност за делата ни, ако това бъде направено, вместо ограничение, ще усетим стабилност и непоклатимост, вместо разрушение, ще усетим сила, произтичаща от властта, която имаме над себе си.

Най-силно влиянието му ще бъде усетено от хора със Слънце, Луна, Асцендент в Рак и/или Козирог, както и хората със Слънце, Луна, Асцендент в Овен и Везни.

*Ако желаеш Интерпретация на Рождената ти, Астрологична карта по Тропическия и Сидерален Зодиак, Годишна Прогноза, Медицински Хороскоп, Синастрия – Партньорски Хороскоп, Бизнес Консултации, можеш да се свържеш с мен на 0897 037 337 или на apotropei@gmail.com, или тук във Фейсбук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova