+359897 037 337
ivaylodobrev2903@yahoo.com

Ретрограден Марс

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Ретрограден Марс

Усещате ли вече влиянието на ретроградния Марс във Водолей по Тропическа карта? Аз определно го усетих и то съвсем пряко – лаптопът ми падна вчера и му се пукна монитора, на него беше Астрологичната програма, с която дълго време работех, и сега съм предизвикан да се „ъпгрейдна“, изучавайки нова астрологична програма, която да бъде качена на новия ми лаптоп. Ето така работи ретроградния Марс във Водолей. Дръзко руши старото и ни предизвикава да изнамираме нови начини за действие, които да имат отношение към новото време, новите технологии, новите разбирания, предизвикава ни да прекрачим в новото, и то ни предизвиква посредством бунт, и разрушения, посредством използване на нашата лична воля за борба, справяне, битка, победа над обстоятелствата. Утре Марс oофициално започва ретроградното си движение. Ще бъде интензивен период за всички, които имат: Слънце, Луна, Асцендент, или чувствителни точки в знаците  – Овен. Скорпион и Стрелец, тъй като Марс управялва и знака Стрелец на Езотерично ниво. Вътрешният войн ще бъде изправен пред изпитания, в които ще трябва да прави дълбоки преоценки на своите действия, както и ще трябва да реши дали да прояви истинска смелост, и борбеност, или саморазрушителност, и слабост. Водолей е знакът на Интуитивната Истината и на висшата ниспособност за безлично служене. Тъй като енергията на ретроградните планети е насочена навътре, сега е време да стартираме нови вътрешни действия и начинания, да предложим на вътрешния огън да изгори всички наши лъжи и самозаблуди. Не е много подходящо да стартираме нови външни такива, поне докато Марс не се върне в прав ход. Възможни са прояви на грубост, импулсивност, висшата нервна система ще е изпъната и препълнена с електричество. Полезни ще са всякакви мускулни и физически упраженения, които да регулират потока на кръвта, електричеството и страстта.

Марс прави съвпад с Кету – Опашката на Дракона. Действията ни имат кармичен отпечатък, свързани са с минали, успоредни прераждания. Марс прави напрегнат аспект с реотроградния Юпитер – е условие за множество вътрешни имплозии свързани с нашите вярвания и убеждения.

 

В този период търпението и спокойствието ще са от жизненоважно значение. Пазете силите си. Не бъдете груби или арогантни нито към себе си, нито към другите. Използвайте електрическия огън на ретроградния Марс във Водолей, за да осветите неосветените кътчета от вашата душевност, да се преборите с вътрешните си страхове и предубеждения, да разширите мирогледа си, и да спечелите най-важната битка – Тази със Себе си.

Наслука!

*Ако желаеш Интерпретация на Рождената ти, Астрологична карта по Тропическия и Сидерален Зодиак, Годишна Прогноза, Медицински Хороскоп, Синастрия – Партньорски Хороскоп, Бизнес Консултации, можеш да се свържеш с мен на 0897 037 337, или на apotropei@gmail.com.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova