+359897 037 337
ivaylodobrev2903@yahoo.com

Съвместимост между Мъж Овен и Жена Телец

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Съвместимост между Мъж Овен и Жена Телец

Тази комбинация е една от най-пламенните в общуването и взаимодействието на астрологичните двойки, тъй като предполага отношения между планетата Марс и планетата Венера, това са отношенията между въплъщението на страстта и действието, и въплъщението на любовта, и чувствата. Огънят на Марс се смесва с Любовния Лъч на Венера.

Мъжът Овен действа смело, спонтанно, той не е по завършване на започнатото, а по поставянето на начала. Нуждата му от това да влиза в непрестанни битки, в които да побеждава може да се стори твърде изтощителна на Жената Телец, която действа бавно, умее да се наслаждава на живота, и препдочита спокойствието, пред трескавите действия на Мъжа Овен.

Този негов действащ огън обаче е способен да запали инак летаргичната и трудна откъм промени Жена Телец, а веднъж запали ли се нейната чувствена Природа, тя гори с постоянен пламък. Мъжът Овен се справя навън, в света, а Жената Телец проявявайки търпение и доброта осигурява комфортна среда за развитието на Мъжа. Може да се случи и друго – тъй като Жената Телец има естествен нюх към парите, и всичко, в което има ценност и стойност, както и към красивите неща, то в някакъв момент нейните финанси може да са повече от тези на Мъжа, и това да го подтиска, или да го кара да действа още повече, като подклажда неговата сървенователна и изобретателна природа. Мъжът е Овен е обут в кални ботуши, надянал е просто нещо върху себе си, защото отива на Война, докато Жената Телец е облечена в дрехи, в които има красота, простата, естетика и финес.

Жената Телец е способна на дълго партньорство, в което проявава вярност, устойчивост и преданост, докато Мъжът Овен, тъй като има нужда от нови завоевания, може да се оглежа встрани, ако Жената Телец не направи усилия да предоставя все нови и нови земи от себе си за завладяване на Мъжа, като така поддържа интереса му, и неговата нужда от печелене на нови битки.

Потенциалът на тази комбинация е огромен, но също предполага преминаване през Сенките на Знаците – Овен – грубост, агресия, ревност, крайности, избухливост. Телец – жажда за притежания, интертност, обсебване на партньора с низ от безкрайни желания.

Тъй като Овен на по-висок план символизра Духа, или способността ни за спонтанни, автентични и чисти действия, които са пряк израз на Истината, а Телец на по-висок план символизира възможността за тяхното въплъщение и реализиране в материята и на земен план в красиви, и хармонични форми, то тази комбинация може да е като вълшебен парен локомотив, който не спира да бълва чудеса и вълшебства, както за себе си, така и за другите.

 

*Ако желаеш Интерпретация на Рождената ти, Астрологична карта по Тропическия и Сидерален Зодиак, Годишна Прогноза, Медицински Хороскоп, Синастрия – Партньорски Хороскоп, Бизнес Консултации, можеш да се свържеш с мен на 0897 037 337 или на apotropei@gmail.com, тук на Страницата на Сайта, или във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova