+359897 037 337
ivaylodobrev2903@yahoo.com

Лятно Слънцестоене 2018г.

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Лятно Слънцестоене 2018г.

Приятели наближава Лятното Слънцестоене. На 21.06., Четвъртък, около 16:40 часа, Тропическото Слънце ще навлезе в знака Рак.

Знакът Рак на ниво Личност се управлява от Луната, на това ниво той се свързва с всички прояви на емоционалност, променливост, като показва нуждата ни от душевна стабилност. Той символизира дома, семейството, корените, традициите, свързан е още с майката, изхранването. Раците са любящи и интуитивни – веднага долавят отношението на другите към тях. Тя са още плахи, понякога проявяват отбранителност и сарказъм, тяхна отличителна черта са привързаностите от всякакво естество и най-вече към миналото. Те са добри пазители на неща, които намират за ценни. Поради тяхната неспосбност да пускат те неусетно се претруват с „ценни вещи“, или  „ценни емоции“, което води до заливане, като постепенно се превръщат във вехтошари на предмети/емоции, остойностени от стари спомени.

Навлизайки в знака Рак, Тропическото Слънце ще ни свърже с този тип енергия, като ще поиска от нас да направим някои преоценки на своето емоционално минало с цел да пуснем ненужното, за да можем да продължим напред. Той ще ни направи чувствителни към семейните връзки, както и към условията на живот в нашия дом, както и към условията на живот в нашата Душа, която представлява същинският ни дом. Слънцето в Рак ще бъде в опозиция със Сатурн в Козирог, което ще постави привидно противоречие между нашата съзнателна нужда от опазване, съхранение, емоционално грижа, и нашите отговорности свързани с проявата на ред, дисциплина, твърдост, Земна Мъдрост. Да бъдем плахи и емоционални, да ползваме въображението си, или да бъдем твърди, разумни, отговорни и постъпателни в своите действия, като тук е необходимо да синтезираме и двете прояви, за да не почустваме остро противоречие, а цялостност.

Знакът Рак е още Вратата на Живота, през която Душите влиза за въплъщение. По време на Слънцестоенето тази Врата ще се отвори и през нея могат да влязат Нови Души – тоест – да бъдат посяти нови, Творчески Семена.

При все това опозиция между Слънцето и Сатурн носи тенденция и най-добре скроените планове да се провалят, защото без значение колко добре можем да планираме делата си, ще понасяме забавяния и пречки. Може да има проблеми с намиране или запазване на заетостта, проблеми с работодателите или властите. Този аспект е изключително неблагоприятен за това, което обикновено се нарича успех, но дава изобилие от опит, така че е отличен от гледна точка на душата.

Наслука!

 

*Ако желаеш Интерпретация на Рождената ти, Астрологична карта по Тропическия и Сидерален Зодиак, Годишна Прогноза, Медицински Хороскоп, Синастрия – Партньорски Хороскоп, Бизнес Консултации, можеш да се свържеш с мен на 0897 037 337, на apotropei@gmail.com, във Фейсбук, или тук в полето „Услуги“ на Сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova