+359897 037 337
apotropei@gmail.com

Венера в Лъв

Личен сайт на Ивайло Добрев - астролог

Венера в Лъв

Днес Тропическата Венера влиза в знака Лъв, който отговаря за сърцето, любовта и романтиката. Докато Венера пребивава в този знак способността ни, както и необходимостта ни да чувстваме, даваме и получаваме любов през сърцето ще е засилена. Лъв е знак на Царете. Лъв е Царят на животните. Сърцето – Царят на Хората.
Тази позиция ще усилия и даде възможност на всички светли, сърдечни прояви да се проявят, а те са: смелост, благородство, щедрост. Негативните проявления са склонност към драматизъм, желание да бъдем забелязани на всяка цена, горделивост. Знакът Лъв е неподвижен огън, той представя слънчевият сплит на Космическата Личност. Тази комбинация подсказва още, че ако не слушаме повикът на Сърцето е възможно да изпитваме болки в гърба и слънчевия сплит, които ще са знак за нашия отказ. Добре е да се проявим като Творци в партньорските и любовни отношения. Венера в Лъв ще адмирира всички прояви от подобно естество. Тя ни казва още: Бъдете смели в Любовта, обичайте Истината.
В следващите няколко пункта ще изброя характерни качества за знака и комбинацията между планетата и знака, а именно:
 
*Поява на силно чувство за собствено аз, характер и воля.
* Знаем какво представляваме и искаме другите да го признаят.
*Домиране над другите.
*Желание да сме център на внимание.
*Ценим уважението, честта, престижа.
*Внимавайте да не уроните или подкопаете последните във вашия партньор, защото тези прояви сега могат дълбоко да засегнат неговото сърце.
*Възможност да се измъчваме от прекалено силни емоции или прекомерна нужда от внимание.
*За да има баланс между силните емоции и чувства, прекомернаата нужда от внимание на човешкото сърце, трябва да бъде синхронизрана с хладния, Божествен Разум.
*Време да обърнем внимание на децата си.
*Тъй като Лъвовете имат висок стандарт за себе си, могат да изпаднат в дълбоко униние, ако не постигнат целите си.
Пребиваването на Венера в Лъв най-силно ще бъде усетено от хора с Асцендент, Слънце, Луна в Лъв, както и такива, с Имум и Медиум Цели в знака. Лъв е част от Неподвижния Кръст, следователно останалите три рамена на кръста: Водолей, Телец и Скорпион, също ще усетят засиленото влияние на тези тенденции.
Високото изражение на Лъва е Лъв без грива, или Барс – Лъв, който е оставил настрана гордостта си и желанието да е център на вниманието, неговата светлина се е превърнала в сияние.
Бъдете Царе на Своите Чувства!
🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Web: Petya Bambova